Mijn favorieten

Ons kantoor

De bedrijfsfilosofie van Wilbrink Makelaardij is even eenvoudig als succesvol: "bepaal waar je sterk in bent en concentreer je daarop". Het resultaat hiervan is een uitermate sterke positie als NVM regiomakelaar voor de plaatsen Beekbergen, Apeldoorn, Loenen, Hoenderloo en Klarenbeek en wijde omgeving. Het agrarisch werkterrein betreft Oost-Nederland.  

Wilbrink Makelaardij werkt vanuit een authentiek gerestaureerde kantoorvilla te Beekbergen. De objectpresentatie is professioneel opgezet en zeer breed d.m.v. internetpresentatie op onder ander www.Funda.nl en www.wilbrinkmakelaardij.nl. Uiteraard ontbreekt de 'etalagepresentatie' op ons, makkelijk bereikbare en in het oog springende kantoor niet.

De cliëntele van Wilbrink Makelaardij loopt sterk uiteen. Van particulier tot bedrijf en van projectontwikkelaar tot recreatiewoning-zoeker. Toch vinden zij elkaar in de rode draad die door de wijze van zaken doen van Wilbrink Makelaardij loopt: adequaat handelen, open en eerlijk informeren en een uitstekende verplaatsing in de belangen van alle partijen. 
 
 
De Nederlandse makelaardij is bijzonder in ontwikkeling. Te midden van deze vaak turbulente tendens vormt Wilbrink makelaardij een standvastig baken aan vakkennis en mensenkennis. Een ideale combinatie die in de regio keer op keer tot velerlei geslaagde transacties leidt.
 

Sterk in 4 specialismen:
    ·   Bemiddeling bij aan- en verkoop van woonhuizen, bedrijfspanden, recreatie-objecten, agrarische bedrijven en quota, respectievelijke rechten.
    ·   Het verzorgen van taxaties.
    ·   Het verzorgen hypotheken en alle soorten verzekeringen.
    ·   Begeleiding bij onteigening en vergoeding planschade.
 

Wilbrink Makelaardij o.g.

Kantoor Vestiging Wilbrink Makelaardij o.g.

Adresgegevens

Dorpstraat 47
7361 AR Beekbergen
KvK nummer: 08070524

Routeplanner