Mijn favorieten

Disclaimer/Copyright

Artikel 1. 
Alle eigendomsrechten met betrekking tot deze website met de naam wilbrinkmakelaardij.nl, de inhoud en het gepubliceerde materiaal berusten bij Wilbrink makelaardij o.g en/of de opdrachtgevers van Wilbrink makelaardij o.g. Het is niet toegestaan het materiaal te wijzigen, te verwijderen, te kopiëren, na te maken, of op enige andere wijze te gebruiken tenzij als omschreven in artikel 2. Wilbrink makelaardij o.g behoudt zich het recht voor om de geleden schade ten gevolge van inbreuk op deze rechten op u te verhalen. 

Artikel 2. 
Het is de bezoeker van de website toegestaan om 1 kopie van het materiaal te downloaden en/of te printen voor eigen niet commercieël gebruik. Ieder ander gebruik van het materiaal valt onder inbreuk van het copyright zoals omschreven in artikel 1. 

Artikel 3. 
De website www.wilbrinkmakelaardij.nl van Wilbrink makelaardij o.g. is bedoeld om de bezoekers te voorzien van informatie. Wilbrink makelaardij o.g doet zijn uiterste best om de website zo goed mogelijk te laten functioneren. Wilbrink makelaardij o.g is hierbij mede afhankelijk van externe partijen. Hierdoor kunnen wij niet garanderen dat de website te allen tijde toegankelijk is en/of naar behoren functioneert. Wilbrink makelaardij o.g aanvaardt geen aansprakelijkheid als gevolg van verminderd of niet functioneren van de website. 

Artikel 4. 
De website wordt met de grootst mogelijk zorg voorzien van informatie. Wilbrink makelaardij o.g aanvaardt geen aansprakelijkheid als gevolg van onjuistheden die het gevolg zijn van menselijke vergissingen of technische storingen.