Mijn favorieten

Taxaties, hoe zit dat ?

Een onroerend goed heeft vele waarden, of het nu om een huis, kantoor, bedrijf, boerderij of landerij gaat. Er is sprake van een verkoopwaarde, die in beginsel door koper en verkoper anders worden ingeschat. Voor de verzekering praat men over de herbouwwaarde, de bank vindt de executiewaarde belangrijk en de fiscus rekent met de waarde in het economische verkeer. 

Voor alle partijen is het belangrijk op een gegeven moment te beschikken over een realistisch waardeoordeel van een terzake kundige. We hebben het dan over een taxatierapport waarin op weloverwogen wijze rekening wordt gehouden met relevante argumenten. 

Zo’n terzake kundige is de NVM-makelaar-Taxateur. 
Wilbrink Makelaardij o.g.
 is zo’n NVM-makelaar-Taxateur. 
Ingeschreven in het VastgoedCert kwaliteitsregister en aangesloten bij het NWWI woningwaarderingsinstituut en bij het NRVT.

 

Door met ons als NVM-makelaar te werken is iedereen ervan verzekerd dat het taxatierapport door een deskundige is opgemaakt. Onze brede praktijkervaring en het NVM-uitwisselingssysteem als voortreffelijke informatiebron zijn daarnaast de garantie voor een goede, zo objectief mogelijke taxatie. Het NVM-uitwisselingssysteem is een computersysteem dat de NVM-makelaar dagelijks op de hoogte stelt van bewegingen op de woning-, bedrijfs- en agrarisch onroerend goedmarkt en inzicht geeft in vraag en aanbod binnen zijn werkgebied. 

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met WILBRINK Makelaardij o.g. als u meer informatie wilt, bijvoorbeeld over onze voorwaarden en tarieven en de diverse taxatiesoorten. U bent ook van harte welkom voor een verhelderend, vrijblijvend gesprek. 

Meer weten ? 
Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor: 
of op telefoonnummer 055 5061397 
of stuur ons een email op info@wilbrinkmakelaardij.nl