Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Krimweg 160 426 in Hoenderloo 7351 TM

Krimweg 160 426

7351 TM Hoenderloo
Vraagprijs € 235.000,- k.k.

Omschrijving

KRIMWEG 160-426 te HOENDERLOO

Kom thuis in je recreatiewoning op de Veluwe en voel de dagelijkse spanning van je afglijden. Voel hoe het geruis van de bomen en het geluid van de vele vogels die spanning doen verdwijnen en er plaats gemaakt wordt voor rust en ontspanning. Ervaar wat recreatie eigenlijk is.
Ben je op zoek naar de ultieme...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2022 Woonoppervlakte 51 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

KRIMWEG 160-426 te HOENDERLOO

Kom thuis in je recreatiewoning op de Veluwe en voel de dagelijkse spanning van je afglijden. Voel hoe het geruis van de bomen en het geluid van de vele vogels die spanning doen verdwijnen en er plaats gemaakt wordt voor rust en ontspanning. Ervaar wat recreatie eigenlijk is.
Ben je op zoek naar de ultieme plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven? Zoek niet verder! Wij bieden je een unieke kans om in het prachtige recreatiepark De Rimboe & De Woeste Hoogte een recreatiewoning te kopen, gelegen op een rustig plekje aan een doodlopende weg, dicht bij het zwembad, de receptie en Restaurant de Smaak van Hoenderloo, waar je heerlijk van je maaltijd kunt genieten.
Ook is er een supermarkt (met een uitgebreid assortiment) op loopafstand.
De Veluwe staat bekend om zijn weelderige bossen, uitgestrekte heidevelden en indrukwekkende wildlife. En de recreatiewoning is gelegen op een ideale locatie, midden in dit natuurparadijs. Stap naar buiten en je wordt omringd door de rust en schoonheid van de Veluwe met talloze mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Van lange wandelingen en fietstochten door de bossen tot het spotten van wilde dieren in hun natuurlijke habitat en misschien spot je wel een wolf in de verte tijdens het genieten van de rust en stilte van de Veluwe.
Deze charmante recreatiewoning is perfect voor zowel natuurliefhebbers als rustzoekers. Het huisje is voorzien van alle gemakken en biedt een knusse woonkamer , waar je kunt ontspannen na een lange wandeling door de prachtige omgeving.
De keuken is volledig uitgerust en biedt alle benodigdheden om heerlijke maaltijden te bereiden met lokale ingrediënten.
Met meerdere slaapkamers biedt de recreatiewoning voldoende ruimte voor het hele gezin of voor gasten.

Bij de Chalet hoort een ruime tuinberging voorzien van elektra; Uw fietsen kunt U hier veilig stallen en ook In de wintermaanden zullen de tuinstoelen en parasol geen last hebben van weersinvloeden.
Kortom, een comfortabel huis, geschikt voor verhuur of voor eigen gebruik, De huidige eigenaar heeft voor het laatste gekozen.
Dus waar wacht je nog op ? grijp deze unieke kans om een recreatiewoning op de Veluwe te kopen en geniet van de prachtige natuur. Neem vandaag nog contact met ons op en laat deze droom werkelijkheid worden.

IN HET KORT :
Zo goed als nieuw fraai vorm gegeven luxe Recreatiechalet type “Hertenhoeve Z”; is opgeleverd in oktober 2022.
Gebruiksoppervlakte chalet 55 m2, perceel oppervlakte 218 m2, eigen grond.
Het chalet is uiteraard voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie, alsmede isolatieglas. Verwarming d.m.v. gas-CV.
Het chalet wordt aangeboden inclusief de roerende zaken zoals vermeld in de Lijst van Zaken.
Parkkosten 2024 € 2.325,- incl. internet en excl. tuinonderhoud € 1.500,- per jaar, niet verplicht.

Indeling:
Entree, hal, sfeervolle woonkamer met doorlopende gevelpuien voor een heerlijke buitenbeleving, moderne lichte eetkeuken met dubbel terrasdeuren en keukenblok v.v. inbouwapparatuur, 2 gerieflijke slaapkamers met inbouwkasten, moderne badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet, CV-ruimte.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 235.000,- kosten koper Prijs per m² € 4.607,84 Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Bungalow Type woning Vrijstaande woning Bouwjaar 2022 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In bosrijke omgeving Recreatiewoning Ja Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 51 m² Perceeloppervlakte 218 m² Externe bergruimte 5 m² Inhoud 211 m³ Indeling Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Toilet, Douche, Wastafelmeubel Aantal woonlagen 1 woonlaag Energie Energieklasse Niet aanwezig Verwarming C.V.-Ketel Warmwater C.V.-Ketel C.V.-Ketel remeha avanta (Gas Combiketel, eigendom) Buitenruimte Tuin Tuin rondom Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Dak Soort dak Plat dak Materiaal Bitumineuze dakbedekking Overig Permanente bewoning Nee Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Beekbergen Sectie F Perceelnummer 6337 Oppervlakte 218 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Video's

Plattegronden

Krimweg 160 426 in Hoenderloo 7351 TM Krimweg 160 426 in Hoenderloo 7351 TM Krimweg 160 426 in Hoenderloo 7351 TM Krimweg 160 426 in Hoenderloo 7351 TM Krimweg 160 426 in Hoenderloo 7351 TM

360° Foto's

Route van naar Krimweg 160 426, 7351 TM Hoenderloo

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring