Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Deventerweg 26 in Voorst 7383 AB

Deventerweg 26

7383 AB Voorst
€ 1.500,- p.m.
Te huur

Omschrijving

VOORST- DEVENTERWEG 26 TE HUUR


Op een prachtige landelijke locatie, midden in de stedendriehoek Deventer, Apeldoorn en Zutphen bevindt zich de voormalige basisschool het “Gietelse Schooltje”, behorend bij het landgoed De Poll. De bestemming is “Maatschappelijk”, dit betekent o.a. mogelijkheden voor culturele, educatieve,...
Lees meer

Kenmerken

Soort object OverigOG
Lees meer

Omschrijving

VOORST- DEVENTERWEG 26 TE HUUR


Op een prachtige landelijke locatie, midden in de stedendriehoek Deventer, Apeldoorn en Zutphen bevindt zich de voormalige basisschool het “Gietelse Schooltje”, behorend bij het landgoed De Poll. De bestemming is “Maatschappelijk”, dit betekent o.a. mogelijkheden voor culturele, educatieve, wetenschappelijke, sociale, religieuze en algemeen maatschappelijke voorzieningen. De gemeente Voorst heeft aangegeven dat onder het maken van voorwaarden/afspraken het mogelijk is om het te gebruiken als kantoorruimte. In overleg met verhuurder zijn interne aanpassingen bespreekbaar.
De snelwegen A1 en A50 liggen op 10 autominuten afstand van de school en de verschillende NS stations in de omgeving maken het object tot een ideale basis.

Indeling: entree met meterkast, keuken met vaste kasten, centrale hal met foyer en vaste inloopkasten, cv, toiletruimte met 3 toiletten, twee multifunctionele ruimtes beiden voorzien van vaste kasten.

Huurprijs per maand €. 1.500,--
Aanvaarding: op korte termijn
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.500,- per maand Waarborgsom € 1.500,- Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object OverigOG Bouwvorm Bestaande bouw Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Garage Geen garage Overig Huidig gebruik OverigOG Huidige bestemming OverigOG
Route van naar Deventerweg 26, 7383 AB Voorst

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.