Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Hessen-Allee 62 Nst in Klarenbeek 7381 CB

Hessen-Allee 62 nst

7381 CB Klarenbeek
Koopsom € 200.000,- k.k.
Onder bod

Omschrijving

KLARENBEEK - HESSEN - ALLEE naast 62
 
Prachtig gelegen BOUWPERCEEL van totaal 1045 m2 (waarvan bouwvlak ca 16 x 30 m), waar een woning tot 700 m3 en een bijgebouw tot 75 m2 gebouwd mag worden.
Het perceel is gelegen even buiten Klarenbeek in fraai landelijk gebied met zicht op de 'sky-line' van Klarenbeek en nabij de
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

KLARENBEEK - HESSEN - ALLEE naast 62
 
Prachtig gelegen BOUWPERCEEL van totaal 1045 m2 (waarvan bouwvlak ca 16 x 30 m), waar een woning tot 700 m3 en een bijgebouw tot 75 m2 gebouwd mag worden.
Het perceel is gelegen even buiten Klarenbeek in fraai landelijk gebied met zicht op de 'sky-line' van Klarenbeek en nabij de Beekbergsche beek.
Kijk in de brochure voor de voorwaarden en de bouwvoorschriften.

Aanvullend is er aan de zuidzijde van het perceel een aanvullend agrarisch perceel (cultuurgrond) bij te kopen voor een vaste prijs van € 31.200,-k.k.

Klarenbeek is gelegen in het hart van de Stedendriehoek Apeldoorn - Deventer - Zutphen, omringd door bosgebied afgewisseld met agrarisch gebied. De Veluwe, maar ook de snelwegen A1 en A50 liggen op steenworp afstand. Het nieuwbouwplan bevindt zich ten noorden van de Hoofdweg de N789. Klarenbeek heeft een eigen treinstation op de verbinding Apeldoorn - Zutphen.
Naast de goede ligging heeft het dorp een bloeiend verenigingsleven met een multifunctioneel centrum MFC Klarenbeek, zijn er twee basisscholen en diverse winkels voor onder andere de dagelijkse voorzieningen.
Overdracht Status Onder bod Koopsom € 200.000,- kosten koper Aanvaarding Per datum Aanvaarding toelichting 3 maanden na overeenkomen Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 1045 m² Kadasteroppervlakte 1045 m² Kadastrale gegevens Gemeente Beekbergen Sectie B Perceelnummer 5612 Oppervlakte 1045 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Hessen-Allee 62 nst, 7381 CB Klarenbeek

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.