Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Fluitenkruid Bnr 38 in Klarenbeek 7382 CK

Fluitenkruid bnr 38

7382 CK Klarenbeek
Koopsom € 210.000,- v.o.n.
Te koop

Omschrijving

KLARENBEEK - FLUITENKRUID bouwnummer 38 Bouwkavel
 
In het nieuwbouwplan "Grote Wetering Fase 3" is deze bouwkavel beschikbaar voor de bouw van een vrijstaande woning, waar u een in overleg met de projectontwikkelaar een woning kunt laten bouwen naar wens. Het perceel ligt aan de rand van het bouwplan met prachtig vrij uitzicht over het
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

KLARENBEEK - FLUITENKRUID bouwnummer 38 Bouwkavel
 
In het nieuwbouwplan "Grote Wetering Fase 3" is deze bouwkavel beschikbaar voor de bouw van een vrijstaande woning, waar u een in overleg met de projectontwikkelaar een woning kunt laten bouwen naar wens. Het perceel ligt aan de rand van het bouwplan met prachtig vrij uitzicht over het buitengebied. De zijde van de achtertuin is op het zuiden gericht. Kaveloppervlakte 558 m2. De woning wordt gebouwd door Bouwbedrijf Dijkhof B.V. Klarenbeek.

De gepresenteerde vrijstaande woningen dienen als inspiratie voor de mogelijkheden op de bouwkavels. Indien u uw eigen wensen in een ontwerp wilt uitwerken, kunnen we samen om tafel om te kijken naar de mogelijkheden. Uiteraard gelden de eisen van het bestemmingsplan als uitgangspunt.

LOCATIE
Klarenbeek is gelegen in het hart van de Stedendriehoek Apeldoorn - Deventer - Zutphen, omringd door bosgebied afgewisseld met agrarisch gebied. De Veluwe, maar ook de snelwegen A1 en A50 liggen op steenworp afstand. Het nieuwbouwplan bevindt zich ten noorden van de Hoofdweg de N789. Klarenbeek heeft een eigen treinstation op de verbinding Apeldoorn - Zutphen.
Naast de goede ligging heeft het dorp een bloeiend verenigingsleven met een multifunctioneel centrum MFC Klarenbeek, zijn er twee basisscholen en diverse winkels voor onder andere de dagelijkse voorzieningen.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 210.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 558 m² Kadasteroppervlakte 558 m² Kadastrale gegevens Gemeente Voorst Sectie G Perceelnummer 2339 Oppervlakte 558 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Fluitenkruid bnr 38, 7382 CK Klarenbeek

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.