Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Plagweg 16 in Empe 7399 RN

Plagweg 16

7399 RN Empe, NL
Vraagprijs € 1.225.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

In het prachtige coulissen landschap gelegen, PAARDENHOUDERIJ, met een moderne ruime woning (ca. 1.469 m³), rijhal (20 x 40) met eb en vloed rijbodem (van Equisport en Stability Mix), 10 paardenstallen waarvan 5 merrie veulen boxen en 3 wasplaatsen met warm en koud water waarvan 2 met solarium, veldschuur met 3 paardenstallen, geconditioneerde zadelkamer, fourage en werktuigenstalling, een...
Lees meer

Kenmerken

Hoofdtype(n) Paardenhouderij Perceeloppervlakte 01 ha 99 a 55 ca
Lees meer

Omschrijving

In het prachtige coulissen landschap gelegen, PAARDENHOUDERIJ, met een moderne ruime woning (ca. 1.469 m³), rijhal (20 x 40) met eb en vloed rijbodem (van Equisport en Stability Mix), 10 paardenstallen waarvan 5 merrie veulen boxen en 3 wasplaatsen met warm en koud water waarvan 2 met solarium, veldschuur met 3 paardenstallen, geconditioneerde zadelkamer, fourage en werktuigenstalling, een technische ruimte waar de vorstvrije drinkbak voorziening en de installatie voor de eb en vloedbodems zich bevinden en een kantine. De kantine is voorzien van vloerverwarming, een keukenblok, douche, toilet en een eigen CV. Verder zijn er 5 paddocks, waarvan 2 gedraineerd, weilanden en een buitenpiste (20 x 60) met eb en vloed rijbodem (Equisport en Stability Mix) en verlichting. Het grote luxe tuinhuis is voorzien van een woonkamer, slaapkamer, badkamer met douche, wasmeubel en toilet, klein keukenblok, eigen CV en wasmachine aansluiting. Het totale perceel is 1.99.55 ha. groot. Het geheel verkeert in een prima staat van onderhoud.
De uitgebreide brochure en air video geven een volledig beeld van dit unieke object.

Het object heeft de agrarische bestemming, waar alle vormen van grondgebonden agrarische bedrijvigheid zijn toegestaan. Wijziging naar een bedrijvenbestemming is mogelijk. Er is een (binnenplanse) mogelijkheid om te wijzigen naar wonen, hiervoor is een principeverzoek nodig.
De ruime courante gebouwen geven een ruime keuze aan gebruiksmogelijkheden voor zowel bedrijven als particulieren.

Begane grond: Entree/gang met toilet en vide, zeer ruime moderne woonkeuken, gashaard en terrasdeuren. De zeer ruime keuken is voorzien van luxe inbouw-apparatuur:
-2 dubbeldeurs Amerikaanse koelkasten: verdeling koelkast1 : 1 deel koelkast, 1 deel wijnkoelkast, verdeling koelkast 2 : 1 deel koelkast, 1 deel diepvriezer met ingebouwde ijsblokjesmaker en gekoeld water tap.
-2 Miele stoomovens
-1 Miele oven
-1 Miele magnetron oven
-1 Miele oven 90 cm
- Miele inductieplaat met 3 kookpunten
- Miele inductieplaat met 2 kookpunten
- Miele Tepanyak plaat
- Miele lavasteen grill
- 2 Miele vaatwassers
- Coocker
- 2 spoelbakken
- dubbele afzuiginstallatie met verlichting boven kookeiland
- afzuigkap boven Tepanyak plaat
- hardhouten bar
- diverse inbouwkasten
een ruime bijkeuken met 2 wasmachine aansluitingen, woonkamer met grote open haard en een televisiekamer met gashaard.

Verdieping: Overloop/gang met bergkast, ouderslaapkamer, badkamer met wasmeubel en vloerverwarming, ligbad, dubbele inloopdouche en een toilet. Een 2e slaapkamer, een zeer ruime 3e slaapkamer, badkamer met douche, wasmeubel en toilet.

2e Verdieping: 4e slaapkamer.

Souterrain : Hal met 2 ruime slaapkamers voorzien van ramen met wolfskuilen waardoor er ruimschoots licht in de slaapkamers valt, badkamer met dubbele inloopdouche, ligbad en wasmeubel met 2 wastafels, technische ruimte en een sauna.

Het woonhuis wordt verwarmt door een luchtwarmtepomp. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming. De installatie kan tevens worden gebruikt om te koelen.
Alle ramen aan de zon zijden zijn voorzien van automatische zonwering. Het woonhuis is voorzien van een professionele alarminstallatie.
Er bevinden zich sfeervolle terrassen rondom de gehele woning waardoor op elk moment van de zon genoten kan worden.

Aanvaarding in overleg.
Algemeen Aanmelding In verkoop genomen Hoofdtype(n) Paardenhouderij Aantal paardenboxen 14 Afrastering Hout Rijhallen rijhal (20 x 40) met eb en vloed rijbodem (van Equisport en Stability Mix), 10 paardenstallen waarvan 5 merrie veulen boxen en 3 wasplaatsen met warm en koud water waarvan 2 met solarium Oppervlakte: 900 m²; bouwjaar: 1997 Overige voorzieningen Paardenhouderij 5 paddocks, waarvan 2 gedraineerd, weilanden en een buitenpiste (20 x 60) met eb en vloed rijbodem (Equisport en Stability Mix) en verlichting. Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.225.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Oppervlakte Perceeloppervlakte 01 ha 99 a 55 ca Woonruimte Aantal bedrijfswoningen 1 Inhoud 1469 m³ Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Bouwjaar 1987 (1987 en 2011)

Video's

Plattegronden

Plagweg 16 in Empe 7399 RN Plagweg 16 in Empe 7399 RN Plagweg 16 in Empe 7399 RN

360° Foto's

Route van naar Plagweg 16, 7399 RN Empe
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.